Demo
fluke_279_FC
fluke_279_FC
Demo
fluke_279_FC_02
fluke_279_FC_02

Fluke 279 FC termo-multimeter med sann RMS, demo

NOK 6 000,- (eks. mva.)

Før 8 989,-
Fluke 279 FC termo-multimeter med sann RMS hjelper deg med å finne, reparere, validere og rapportere mange problemer i det elektriske systemet raskt, så du kan være sikker på at problemene er løst. Selges med full garanti!
Produktnummer: FLUKE-279FC/IFLEX
BESKRIVELSE

Finn problemene umiddelbart

Termografi-multimetere er førstehånds feilsøkingsverktøy for elektrisk utstyr. De kan undersøke overopphetede punkter i høyspentutstyr og transformatorer og finne varmgang i sikringer, ledninger, isolatorer, kontakter, skjøter og brytere. Skanning med termokameraet til 279 FC avslører raskt, og på trygg avstand, mange elektriske problemer. Termo-multimeteret er en kombinasjon av to verktøy, som gjør jobben lettere og øker produktiviteten.

Utvidet funksjonalitet

Kompatibelt med iFlex® (en fleksibel strømtang) for å utvide målemulighetene og komme til trange steder som er vanskelige å nå, for strømmåling (opp til 2500 A AC). Den store LCD-fargeskjermen gjør visning av bilder og avlesninger enklere og tydeligere. Det oppladbare batteriet som varer i 10 timer, gjør at du kan jobbe hele dagen under normale forhold.

Kommuniser resultatene

Med innebygd Fluke Connect® kan du overføre resultatene trådløst til en smarttelefon og spare tid på rapportering for å validere at jobben er fullført. Feilsøk bedre ved å få trendvisning og overvåking av målingene direkte på smarttelefonen din. Opprett og send rapporter på e-post direkte fra felten.

SPESIFIKASJONER
Multimeter med alle funksjoner og integrert termografi
15 målefunksjoner inkludert AC-spenning med lavpassfilter, DC-spenning, motstand, kontinuitet, kapasitans, diodetest, min./maks./gj.snitt, AC-strøm (med iFlex) og frekvens
Termografi avdekker mange elektriske problemer raskt og sikkert og eliminerer behovet for tidkrevende testing og validering
To-i-ett-verktøy konstruert for å øke produktiviteten. Du vil ikke få behov for å dra tilbake til bilen eller kontoret for å hente et felles kamera eller vente på termograføren. Gjør mer på mindre tid!
iFlex bedrer målemulighetene – du kan komme til på trange steder som er vanskelige å nå og måle strøm opp til 2500 A AC
Konstruert for holdbarhet, bygget for å tåle fall på 3 m, dobbeltisolert med hevet gummihylster for økt beskyttelse
Trådløs lagring av målinger og bilder med smarttelefon på inntil 6,1 m avstand (fri sikt)
Bildeoppløsning 80 x 60
3,5"/8,89 cm LCD fargeskjerm
Oppladbart litiumion-batteri med nok kapasitet for en full arbeidsdag (10+ timer) ved normale forhold
Montert i USA
Tre års standardgaranti
Automatisk avslåing sparer batteriene
CAT III 1000 V, CAT IV 600 V målekategori
Tilleggsutsyr: Fluke i2500-10 eller i2500-18 iFlex® fleksible strømprober, Fluke BC500 vekselstrømlader og Fluke BP500 litiumion-batteri på 3000 mAh
DOKUMENTASJON