Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_1738

Fluke 1738/B avansert effektlogger, 3-fase

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

Omfattende nettkvalitets- og energistudier – få dataene du trenger for å ta kritiske avgjørelser i sanntid. Fluke 1736 kan oppgraderes med avansert analyse og fullt integrert logging slik som 1738 har som standard. 1736 har ikke Wi-Fi/bluetooth, magnetprobesett og magnetisk opphengssett som standard, slik 1738 har. Dette kan kjøpes som tilleggsutstyr.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLUKE-1738/B
BESKRIVELSE

Fluke 1738 trefase effektlogger er kompatibel med Fluke Connect® mobilapp og PC-programvare og gir deg den informasjonen du trenger for å ta kritiske avgjørelser om nettkvalitet og energi i sanntid. Akkurat som Flukes effektlogger 1736, registrerer og logger den avanserte effektloggeren 1738 automatisk over 500 nettkvalitetsparametere, samtidig som du kan feilsøke mer avanserte nettkvalitetsproblemer. Utfør avanserte analyser med en forbedret oppsummeringsfunksjon for nettkvalitetstilstand (EN50160), som gir deg rask innsikt i generell elektrisk systemhelse. Oppsummeringen av nettkvalitetstilstanden er basert på detaljerte nettkvalitetsdata inkludert visbare kurver for hendelser, slik at du har enda bedre innsikt i dataene du trenger for å optimalisere systempålitelighet og innsparinger.

Et optimalisert brukergrensesnitt, fleksible strømprober og en intelligent måleverifiseringsfunksjon som gjør det mulig å redusere målefeil med å verifisere og korrigere vanlige koblingsfeil digitalt, gjør oppsettet enklere enn noen gang og reduserer måleusikkerhet. Få tilgang til og del data med teamet ditt fra avstand via Fluke Connect®-appen, eller aksesser loggeren din gjennom deres eget trådløse nettverk, så du kan jobbe på tryggere avstand og ta kritiske avgjørelser i sanntid. Dermed reduseres behovet for verneutstyr, anleggsbesøk og oppfølginger. Du kan også raskt og enkelt lage diagram og grafer av målingene for å identifisere problemer og generere detaljerte rapporter, med den medfølgende programvarepakken Fluke Energy Analyser Plus. Eventuelt kan du opprette IEEE519-rapporter som gir deg mer innsikt i harmoniske nivåer, spennings- og strømforvrengning, og laststrøm (lisens kreves).

Fluke 1738 er det ideelle testverktøyet for å utføre energistudier og mer avansert logging av nettkvalitet.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelmålinger: Fang opp og logg spenning, strøm, effekt, harmoniske oversvingninger og tilhørende nettkvalitetsverdier automatisk.
Fluke Connect ®-kompatibel*: Se data lokalt på instrumentet, via Fluke Connect mobilapp og PC-programvare, eller gjennom deres eget trådløse nettverk.
Praktisk strømforsyning til instrumentet: Forsyn instrumentet med strøm direkte fra den målte kretsen.
Bransjens høyeste sikkerhetsklassifisering: 600 V CAT IV / 1000 V CAT III; for bruk ved inntaksboksen og nedstrøms.
Mål alle tre faser og nøytral: Med de fire inkluderte, fleksible strømprobene.
Omfattende logging: Mer enn 20 separate loggeøkter kan lagres på instrumentet. Alle målte verdier logges faktisk automatisk, så du aldri mister måletrender. De kan også gjennomgås under loggeøkter og før nedlasting for sanntidsanalyse.
Fang opp fall, stigninger og oppstartsstrømstøt: Inkluderer øyeblikksbilde av kurver og RMS-profil i høy oppløsning for hendelser, såvelsom dato, tidsstempel og alvorlighetsgrad, for å bidra til å identifisere eventuelle bakenforliggende årsaker til nettkvalitetsproblemer.
Oppsummering av nettkvalitetstilstand: Oppsummerer de viktigste tilstandsparametrene for nettkvalitet, for å gi rask innsikt i den generelle tilstanden til det elektriske systemet og en indikasjon på hvorvidt det er nødvendig med mer detaljert analyse og rapportering.
Klar berøringsskjerm i farger: Utfør praktiske analyser og datakontroller i felten med fullstendig, grafisk display.
Optimalisert brukergrensesnitt: Registrer riktige data hver gang med raskt, guidet, grafisk oppsett, og reduser usikkerhet om forbindelsene med den intelligente verifiseringsfunksjonen.
Fullstendig feltoppsett via frontpanelet eller Fluke Connect-appen: Ikke nødvendig å gå tilbake til verkstedet for å laste ned og sette opp eller ta med en datamaskin til den elektriske tavlen.
Fullt integrert logging: Koble andre Fluke Connect-enheter til Fluke 1738 for å logge opp til to andre måleparametere samtidig, praktisk talt alle parametere tilgjengelig på et Fluke Connect trådløst, digitalt multimeter eller en modul.**
Brukerprogrammet Energy Analyze Plus: Last ned og analyser hver eneste detalj om energiforbruk og tilstanden til nettkvaliteten med vår automatiserte rapportering.
DOKUMENTASJON