fluke_1736

Fluke 1736/B effektlogger, 3-fase

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 41 462,- (eks. mva.)

Mer synlighet, mindre usikkerhet og bedre beslutninger om nettkvalitet og energiforbruk. Fluke 1736 kan oppgraderes med avansert analyse og fullt integrert logging slik som 1738 har som standard. 1736 har ikke Wi-Fi/bluetooth, magnetprobesett og magnetisk opphengssett som standard, slik 1738 har. Dette kan kjøpes som tilleggsutstyr.
Produktnummer: FLUKE-1738/B
BESKRIVELSE

Fluke 1736 trefase effektlogger er kompatibel med Fluke Connect® mobilapp og PC-programvare og gir deg den informasjonen du trenger for å ta kritiske avgjørelser om nettkvalitet og energi i sanntid. 1736 er det beste testverktøyet for å utføre energistudier og basislogging av nettkvalitet. Det fanger automatisk opp og logger over 500 nettkvalitetsparametere, så du får bedre innsyn i dataene du trenger for å optimalisere systempålitelighet og innsparinger.

Et optimalisert brukergrensesnitt, fleksible strømprober og en intelligent måleverifiseringsfunksjon som gjør det mulig å redusere målefeil med å verifisere og korrigere vanlige koblingsfeil digitalt, gjør oppsettet enklere enn noen gang og reduserer måleusikkerhet. Få tilgang til og del data med teamet ditt fra avstand via Fluke Connect®-appen, så du kan jobbe på tryggere hold og ta kritiske avgjørelser i sanntid. Dermed reduseres behovet for verneutstyr, anleggsbesøk og oppfølginger. Du kan også raskt og enkelt lage diagram og grafer av målingene for å identifisere problemer og generere detaljerte rapporter, med den medfølgende programvarepakken Fluke Energy Analyser Plus.

Fluke 1736 er den beste universelle effektloggeren. Hvis du leter etter en effektlogger som er like kapabel til energistudier og har mer avanserte funksjoner for logging av nettkvalitet, er Fluke 1738 det ideelle valget.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelmålinger: Fang opp og logg spenning, strøm, effekt, harmoniske oversvingninger og tilhørende nettkvalitetsverdier automatisk.
Fluke Connect ®-kompatibel*: Se data lokalt på instrumentet eller via Fluke Connect mobilapp og PC-programvare.
Praktisk strømforsyning til instrumentet: Forsyn instrumentet med strøm direkte fra den målte kretsen.
Bransjens høyeste sikkerhetsklassifisering: 600 V CAT IV / 1000 V CAT III; for bruk ved inntaksboksen og nedstrøms.
Måle alle tre faser og nøytral: Med de fire inkluderte, fleksible strømprobene.
Omfattende logging: Mer enn 20 separate loggeøkter kan lagres på instrumentene. Alle målte verdier logges faktisk automatisk, så du aldri mister måletrender. De kan også gjennomgås under loggeøkter og før nedlasting for sanntidsanalyse.
Fang opp fall, stigninger og oppstartsstrømstøt: Inkluderer øyeblikksbilde av kurver og RMS-profil i høy oppløsning for hendelser, såvelsom dato, tidsstempel og alvorlighetsgrad, for å bidra til å identifisere eventuelle bakenforliggende årsaker til nettkvalitetsproblemer.
Klar berøringsskjerm i farger: Utfør praktiske analyser og datakontroller i felten med fullstendig, grafisk display.
Optimalisert brukergrensesnitt: Registrer riktige data hver gang med raskt, guidet, grafisk oppsett, og reduser usikkerhet om forbindelsene med den intelligente verifiseringsfunksjonen.
Fullstendig feltoppsett via frontpanelet eller Fluke Connect-appen: Ikke nødvendig å gå tilbake til verkstedet for å laste ned og sette opp eller å ta med en datamaskin til den elektriske tavlen.
Brukerprogrammet Energy Analyze Plus: Last ned og analyser hver eneste detalj om energiforbruk og tilstanden til nettkvaliteten med vår automatiserte rapportering.
DOKUMENTASJON