fluke_1738

Fluke 1736 og 1738 effektloggere for trefase

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

Mer synlighet, mindre usikkerhet og bedre beslutninger om nettkvalitet og energiforbruk Fluke 1736 trefase effektlogger er ideell for å utføre grunnleggende energi- og nettkvalitetsstudier. Fluke 1738 er ideell for å utføre energistudier og mer avansert analyse av nettkvalitet.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: 1736_1738
BESKRIVELSE

Fluke 1736 og 1738 trefase effektloggere er kompatible med Fluke Connect® mobilapp og PC-programvare og gir deg den informasjonen du trenger for å ta kritiske avgjørelser om nettkvalitet og energi i sanntid. 1736 og 1738 er ideelle testverktøy for å gjennomføre energistudier og basislogging av nettkvalitet. De fanger automatisk opp og logger over 500 nettkvalitetsparametere, så du får bedre innsyn i dataene du trenger for å optimalisere systempålitelighet og innsparinger.

Et optimalisert brukergrensesnitt, fleksible strømprober og en intelligent måleverifiseringsfunksjon som gjør det mulig å redusere målefeil med å verifisere og korrigere vanlige koblingsfeil digitalt, gjør oppsettet enklere enn noen gang og reduserer måleusikkerhet. Få tilgang til og del data med teamet ditt fra avstand via Fluke Connect®-appen, så du kan jobbe på tryggere hold og ta kritiske avgjørelser i sanntid. Dermed reduseres behovet for verneutstyr, anleggsbesøk og oppfølginger. Du kan også raskt og enkelt lage diagram og grafer av målingene for å identifisere problemer og generere detaljerte rapporter, med den medfølgende programvarepakken Fluke Energy Analyser Plus.

SPESIFIKASJONER
Mål alle tre faser og nøytral
Omfattende logging
Fang opp fall, stigninger og oppstartsstrømstøt
Klar berøringsskjerm i farger
Optimalisert brukergrensesnitt
Fullstendig feltoppsett via frontpanelet eller Fluke Connectappen
Fullt integrert logging
Brukerprogrammet Energy Analyze Plus
DOKUMENTASJON