fluke_1630-2_FC
fluke_1630-2_FC
fluke_1630-2_FC_02
fluke_1630-2_FC_02

Fluke 1630-2 FC jordtang

NOK 14 713,- (eks. mva.)

Spydløs jordsløyfe- og AC-lekkasjetang for rask og sikker innendørs/utendørs testing av jordmotstand og AC-lekkasjestrøm.
Produktnummer: FLUKE-1630-2 FC
BESKRIVELSE

Test jordingskomponenter for utstyr på områder som er vanskelige å nå, inkludert områder som er innendørs eller fullt asfaltert, der det ikke er mulig å kjøre ned ekstra testspyd. Forbli oppkoblet – identifiser jordsløyfemotstand uten å måtte koble jordelektroden fra systemet og deretter til igjen.
Fluke 1630-2 FC spydløs jordtang er den typen robust verktøy med høy kvalitet som du forventer fra Fluke. Kraftig tangkjeve holder seg på linje og kalibrering selv i daglige, industrielle miljøer på jobben.
Spydløs måling
Tangen 1630-2 FC måler jordsløyfemotstander for flerjordede systemer ved hjelp av dobbelttang-kjeven. Denne testteknikken eliminerer den farlige og tidkrevende aktiviteten med å koble fra parallelle jordinger, så vel som prosessen med å finne egnede steder for ekstra testspyd. Du kan også utføre jordtester på steder der det tidligere var vanskelig: inne i bygninger, på høyspentmaster eller andre steder der du ikke kan nå ned i bakken for å plassere ekstra testspyd.

Fluke Connect ® Wireless System

SPESIFIKASJONER
Måling av AC-jordlekkasjestrøm
Identifiser AC-lekkasjestrømmer uten å koble jordspydet fra jordingssystemet – ideelt for systemfeilsøking.
Solid
En kraftig tangkjeve forblir innrettet og kalibrert selv ved daglig bruk i industrielle arbeidsmiljøer.
Logging av målinger
Jordtangen sparer tid ved å registrere data med forhåndsinnstilte intervaller automatisk, og lagrer inntil 32 760 målinger i minnet med det valgte loggeintervallet. Sparer tid ved å registrere og lagre måleverdier.
Alarmterskel
Brukerdefinerte høy/lav-alarmgrenser for rask vurdering av målingen.
Båndpassfilter
Valgbart båndpassfilter fjerner uønsket støy fra målingen av AC-lekkasjestrøm.
DOKUMENTASJON