fluke_1630-2_FC
fluke_1630-2_FC
fluke_1630-2_FC_02
fluke_1630-2_FC_02

Fluke 1630-2 FC jordtang

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke kjører sin største kampanje noensinne fra 1. sept til 15. des 2020. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 13 530,- (eks. mva.)

Spydløs jordsløyfe- og AC-lekkasjetang for rask og sikker innendørs/utendørs testing av jordmotstand og AC-lekkasjestrøm.
Produktnummer: FLUKE-1630-2 FC
BESKRIVELSE

Test jordingskomponenter for utstyr på områder som er vanskelige å nå, inkludert områder som er innendørs eller fullt asfaltert, der det ikke er mulig å kjøre ned ekstra testspyd. Forbli oppkoblet – identifiser jordsløyfemotstand uten å måtte koble jordelektroden fra systemet og deretter til igjen.
Fluke 1630-2 FC spydløs jordtang er den typen robust verktøy med høy kvalitet som du forventer fra Fluke. Kraftig tangkjeve holder seg på linje og kalibrering selv i daglige, industrielle miljøer på jobben.
Spydløs måling
Tangen 1630-2 FC måler jordsløyfemotstander for flerjordede systemer ved hjelp av dobbelttang-kjeven. Denne testteknikken eliminerer den farlige og tidkrevende aktiviteten med å koble fra parallelle jordinger, så vel som prosessen med å finne egnede steder for ekstra testspyd. Du kan også utføre jordtester på steder der det tidligere var vanskelig: inne i bygninger, på høyspentmaster eller andre steder der du ikke kan nå ned i bakken for å plassere ekstra testspyd.

Fluke Connect ® Wireless System

SPESIFIKASJONER
Måling av AC-jordlekkasjestrøm
Identifiser AC-lekkasjestrømmer uten å koble jordspydet fra jordingssystemet – ideelt for systemfeilsøking.
Solid
En kraftig tangkjeve forblir innrettet og kalibrert selv ved daglig bruk i industrielle arbeidsmiljøer.
Logging av målinger
Jordtangen sparer tid ved å registrere data med forhåndsinnstilte intervaller automatisk, og lagrer inntil 32 760 målinger i minnet med det valgte loggeintervallet. Sparer tid ved å registrere og lagre måleverdier.
Alarmterskel
Brukerdefinerte høy/lav-alarmgrenser for rask vurdering av målingen.
Båndpassfilter
Valgbart båndpassfilter fjerner uønsket støy fra målingen av AC-lekkasjestrøm.
DOKUMENTASJON