fluke_113

Fluke 110-serien sann-RMS digitale multimetere

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

Kompakt utforming for ergonomisk enhåndsbetjening
Produktnummer: 110
BESKRIVELSE

110-serien består av fire sann-RMS digitale multimetre som alle er utformet for spesielle brukere, slik at du kan være sikker på å finne et som passer deg. De kompakte instrumentene har hendig enhåndsbetjening og bakgrunnsbelyst skjerm med store sifre som er enkle å lese.

Fluke 117 multimeter med kontaktfri spenningsdetektor
Fluke 117 anbefales for elektrikere som arbeider på kommersielle og ikke-kommersielle steder (f.eks. sykehus og skoler). Det har også en kontaktfri detektor for spenning som gjør at du får jobben gjort raskere og sikrere.

Fluke 116 multimeter med temperatur og mikroampere
Fluke 116 er for teknikere innenfor varme, ventilasjon og luftkondisjonering (VVS). Det har temperaturmåling og mikroampere strømområder for raskt å feilsøke VVS-problemer.

Fluke 115 multimeter for feltarbeidstesting
Fluke 115 er et hverdagsmultimeter for teknikere, og det er optimalisert for elektrisk og elektronisk testing i felten, industrien og for bruk der arbeidet forenkles med mer enn grunnleggende funksjonalitet (for eksempel måle AC/DC-strøm).

Fluke 114 multimeter for elektro
Fluke 114 er ideell for elektrisk feilsøking og enkel godkjent/ikke-godkjent-testing i boliger/kommersielle miljøer. Det har alle de grunnleggende funksjonene, i tillegg til en spesiell funksjon som forhindrer falske registreringer forårsaket av spøkelsesspenning.

SPESIFIKASJONER
DOKUMENTASJON