fluke_CLKT
fluke_CLKT
fluke_CLKT_IR_windows
fluke_CLKT_IR_windows

Fluke 075 CLKT IR-vindu for utendørs og innendørs bruk, 75 mm

Spar tid og utfør mer effektive elektriske infrarøde inspeksjoner

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 2 446,- (eks. mva.)

Når du har installert et Fluke infrarødt vindu, trenger du ikke slå av eller fjerne paneldører – kanskje du aldri trenger å åpne paneldørene igjen. Inspeksjoner gjennomføres nå raskt, enkelt og sikrere enn de var tidligere. Din største investering er ikke bak paneledøren, din prioritering er å tilby den ultimate beskyttelsen for elektrikere, teknikere og kontrollører som risikerer livet sitt hver dag for å gjøre jobben sin.
Produktnummer: FLK-075-CLKT
BESKRIVELSE

Fluke CLKT infrarøde vinduer er tilgjengelig i tre størrelser 50 mm, 75 mm og 100 mm.

Hvert CLKT infrarødt vindu er utviklet og testet for å tåle lysbuer på opptil 50 kA i 30 sykluser.

CLIRVU®-belegget – eksklusivt til Flukes infrarøde vinduer – tetter optikken før montering for å beskytte mot fuktnedbrytning, noe som gjør det perfekt for veldig varme og veldig kalde miljøer utendørs.

Hvert infrarøde vindu fra Fluke leveres med en identifikasjonsplate for unik nummerering på stedet, rask bekreftelse av plassering og raskere reparasjoner.

CLKT infrarøde vinduer leveres komplett med en nøkkel til sikkerhetstilgang, installasjonsinstruksjoner og selvklebende boremal.

SPESIFIKASJONER
3460387 FLK-075-CLKT
Krystallinnlegg, diameter 75 mm
Visningsåpning, diameter 68 mm
Tykkelse 2 mm
DOKUMENTASJON