Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_CLKT
fluke_CLKT
fluke_CLKT_IR_windows
fluke_CLKT_IR_windows

Fluke 050 CLKT IR-vindu for utendørs og innendørs bruk, 50 mm

Spar tid og utfør mer effektive elektriske infrarøde inspeksjoner

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

Når du har installert et Fluke infrarødt vindu, trenger du ikke slå av eller fjerne paneldører – kanskje du aldri trenger å åpne paneldørene igjen. Inspeksjoner gjennomføres nå raskt, enkelt og sikrere enn de var tidligere. Din største investering er ikke bak paneledøren, din prioritering er å tilby den ultimate beskyttelsen for elektrikere, teknikere og kontrollører som risikerer livet sitt hver dag for å gjøre jobben sin.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLK-050-CLKT
BESKRIVELSE

Fluke CLKT infrarøde vinduer er tilgjengelig i tre størrelser 50 mm, 75 mm og 100 mm.

Hvert CLKT infrarødt vindu er utviklet og testet for å tåle lysbuer på opptil 50 kA i 30 sykluser.

CLIRVU®-belegget – eksklusivt til Flukes infrarøde vinduer – tetter optikken før montering for å beskytte mot fuktnedbrytning, noe som gjør det perfekt for veldig varme og veldig kalde miljøer utendørs.

Hvert infrarøde vindu fra Fluke leveres med en identifikasjonsplate for unik nummerering på stedet, rask bekreftelse av plassering og raskere reparasjoner.

CLKT infrarøde vinduer leveres komplett med en nøkkel til sikkerhetstilgang, installasjonsinstruksjoner og selvklebende boremal.

SPESIFIKASJONER
3460346 FLK-050-CLKT
Krystallinnlegg, diameter 50 mm
Visningsåpning, diameter 43 mm
Tykkelse 2 mm
DOKUMENTASJON