Elektronikk

Nortelco Electronics er en uavhengig distributør av et bredt utvalg innen test og måleutstyr, termografi, EMC produkter, komponenter og automasjon. Vi representerer noen av verdens fremste leverandører på områdene. Produktområdet Automasjon finner du på toppen av siden.

Vi tilbyr teknisk kompetanse, service og support for alle produkter vi leverer.

Bruk den effektive søkefunksjonen oppe til høyre på siden, filterne nederst i venstremenyen eller klikk på "Forespørsel" for kontakt med en av våre produkteksperter.

VALUTA – Norge opplever store svingnigner i NOK våren 2020

Webprisene er i øyeblikket basert på «normale» valutakurser og vil derfor ikke være korrekte med de store svingningene i valuta som vi ser i disse dager. Ta kontakt med oss, så får du korrekte priser, eller be om tilbud på aktuelle produkter og løsninger. Klikk på «Forespørsel» øverst på siden.

Endringer i valutakursene betyr at vi i en periode vil praktisere valutaklausul på alle salg, med mindre annet er avtalt på forhånd. Det gjør at vi sikrer prisene i norske kroner og sørger for at disse er korrekte i forhold til den aktuelle valutakursen på faktureringstidspunktet. Med dagens unormalt lave kronekurs, vil dette like gjerne bety at du som kunde får en lavere pris ved fakturering, hvis kronen har gått tilbake til et mer normalt nivå. Våre priser er i stor grad de samme som i Europa for øvrig.