DC – Likerettersystemer og omformere

Benning industrielle likerettere og omformere – batteriassisterte DC kraftsystemer benyttes innen en rekke områder og behovet for backup-strøm/reservekraft er økede. Overvåkningssystemer og kontrollsystemer i produksjonsprosesser, målefunksjoner, telemetri, telekommunikasjon og radiosystemer. Slike kritiske systemer finnes på sykehus, innen kraftproduksjon, kjemisk industri, banetransport, oljeproduksjon, gassproduksjon etc.

BENNING likerettere og DC/DC omformere er konstruert og produsert i samarbeid med selskap med spesialisering innen utvikling og produksjon av modulære, kompakte kraftforsyningssystemer. Systemene er spesielt utviklet for bruksområder med store krav til pålitelighet.

Likeretterne og DC/DC omformerne benyttes for ladning av alle typer batterier eller som selvstendige kraftforsyninger til signal- og alarmsystem og kommunikasjons- og automatiseringsutstyr.

Likeretterne leveres i ytelsesområde fra 300 W opptil 150 KW, med en standard utspenning på 12 V, 24 V, 48 V, 60 V, 110 V og 220 VDC.