Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

Byggautomasjon

Lysstyring, varmekontroll, ventilasjonskontroll, låsstyring, kontroll av kameraer, mulighetene er mange.

Hva er bygg automasjon? Er det noe jeg trenger?

Byggautomasjon er ikke så avansert som det kan høres ut, men kan i både store og mindre bygg være det som skiller god og dårlig økonomi. Varmeanlegg/friskluftanlegg trenger forutsigbare forhold for å håndtere både temperatur og friskluft. Akkurat som varmeovnen i din leilighet trenger en termostat, vil bygg automasjonen kunne styre både varme, friskluft, varmtvannsbereder, lys, belysning og mange flere ting, avhengig av ditt behov.

Adgangskontroll, overvåkning, sikring (tyverisikring), solavskjerming er også elementer som kan tas med inn i et slik system. Nortelco Braadland har lang erfaring med denne type automatiseringer og vil kunne hjelpe deg i de fleste tilfeller ved å designe ditt system slik du trenger det.

Oppvarming i rom som ikke er i bruk på f.eks. dagtid (eller natt) kan styres slik at de automatisk dempes og går i sparemodus, og ikke aktiveres før du kommer hjem igjen (eller kommer på jobb). Det er bare fantasien som begrenser hva som kan styres, og alle systemer kan lages med enkle betjeningspaneler og/eller med tilgang fra «skyen» om det er ønskelig.

Vi besitter kunnskap om styring av både lys og varme, elektriske forbrukere som varmtvannsberedere og andre kraftkrevende komponenter. Her kan vi benytte enten trådløse komponenter (xComfort) og/eller kablede komponenter styrt via en driftssikker PLS. Ta kontakt så kan vi hjelpe deg å finne riktig løsning, liten eller stor.

Øk sikkerheten ved å ikke forlate en bygning med mer strømforbruk enn nødvendig, samtidig som du har en optimal utnyttelse av den kraften du virkelig trenger. Varm opp der og når du trenger det, ha lys på der og når du trenger det – ikke resten av tiden.

byggautomation_eaton_xcomfort