Automasjonsløsninger

Vi har kunnskapen og erfaringen som gjør at vi kan påta oss alt fra de største til de minste oppgaver innen automatisering.

Vi har levert og kan levere automasjonsløsninger på alle nivåer. Enten det er et stort anlegg eller en liten styring som bare skal kontrollere en eneste hendelse, vi kan hjelpe dere. Anlegg innen skogsindustrien, asfaltbransjen, miljøsektoren (avfallsanlegg), sorteringsanlegg, pakkebånd, transportbånd, veie/vekt anlegg og større doseringsanlegg er eksempler på hvor vi kan levere automasjonsløsninger.

Vi har siden 1975 (tidligere Ing. Egil Braadland AS, også kjent som Braadland Automasjon) levert styringer innen prosessindustrien som eksempelvis TINE, og dette er det nok en av de mest krevende kundene vi kan ha på grunn av alle forholdsregler vi må ta, men ved å ha levert velfungerende anlegg i denne bransjen, er vi også trygge på at vi kan klare alle andre bransjer.

Det er i utgangspunktet fantasien som begrenser hva som kan automatiseres, og kostnadene som avgjør hvor langt vi skal gå. Mange områder vi aldri tenkte på før er helt naturlig automatisert i dag uten at vi egentlig har merket dette (robotplenklipper, støvsugerrobot etc).