Elektronikk

Nortelco Electronics er en uavhengig distributør av et bredt utvalg innen test og måleutstyr, termografi, EMC produkter, komponenter og automasjon. Nortelco Automation AS er en del av Nortelco Electronics AS med virkning fra april 2018.

Vi har samlet våre produktutvalg fra noen av verdens største og mest innovative leverandører. Med dette kan vi tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter for de fleste behov innen våre områder. Vi tilbyr teknisk kompetanse, service og support for alle produkter vi leverer. Sjekk også de øvrige produktkategoriene i menyen til venstre hvis du ikke fant det du lette etter.

Bruk den effektive søkefunksjonen oppe til høyre på siden, eller bruk filterne nederst i venstremenyen for å sirkle inn ditt produktvalg. Du velger selv når og om du vil klikke på "Forespørsel" og få råd fra en av våre produkteksperter.

Vinneren av vår Fluke-premie fra Eliaden

Joar H. Faugstad, OR-4 Korporal/ Instruktør Basemateriell/ Elektro, ble den heldige vinneren av et Fluke a3001 FC Kit (trådløs strømpakke) som vi loddet ut under Eliaden 2018.

Faugstad jobber på Base & Kjøretøyseksjonen, Sessvollmoen, på teknisk avdeling/FKL (Forsvarets Kompetansesenter for Logistikk og operativ støtte). Seksjonen driver utdanning av forsvarspersonell som skal jobbe med alt fra AC til store strømaggregater. Han er utdannet elektriker.

Vi gratulerer så mye!

Mer om Fluke ac3001 FC Kit