Obstruksjonslys/ hinderlys fra finske Obelux

Obelux Oy designer, produserer og selger ICAO og FAA LED obstruksjonslys/ hinderlys for luftfart. Selskapet har i alle år fokusert utelukkende på LED-teknologi, og har fått omdømme som en kvalitetsprodusent som leverer pålitelige og kostnadseffektive løsninger.
09.11.2015

Obelux leverer ICAO og FAA LED obstruksjonslys/ hinderlys med lav, medium og høy intensitet. Lysene leveres både med og uten IR. Selskapet fokuserer på kontinuerlig produktutvikling og har en rekke patenter knyttet til LED-teknologi. De har levert lys til over 50 land siden oppstarten i 1997, deriblant store, norske referansekunder.

Obelux sine LED-lys er konstruert for å minimere lysforurensningen for omgivelsene takket være førsteklasses optiske linser. De er tilpasset ekstreme værforhold og har svært lange vedlikeholdsintervaller. Lysene er enkle å montere og de kan leveres med en rekke ulike braketter. De totale kostnadene sett over lysenes levetid er svært gunstige. Avhengig av modell, kan lysene leveres med dag-og-natt-bryter som går på fotocelle.

Low-intensity -> 10-32cd ICAO Type A and B
Medium-intensity -> 2 000-20 000cd, Type A + B/C
High-intensity -> 100 000-200 000cd Type A and B